'AK Parti ve MHP seçimlere ayrı ayrı giriyor' iddiası

AK Parti ile MHP'nin ayrı ayrı seçimlere gireceğini iddia eden Abdulkadir Selvi bugün yayınlanan yazısında Haziran 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Parti'nin farklı bir seçim stratejisi planladığını öne sürdü.

'AK Parti ve MHP seçimlere ayrı ayrı giriyor' iddiası

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi bugün yayınlanan yazısında Haziran 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için AK Parti'nin diğer seçimlerden farklı bir seçim stratejisi planladığını yazdı. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in 2023 seçimlerine ilişkin vizyon belgesinin 28 Ekim’de Ankara Arena’da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını belirtti.

Ayrıca Selvi; "Erdoğan neredeyse seçim startını verecek. Zaten Cumhur İttifakı’nın bir cumhurbaşkanı adayını belirleme sorunu yok. Erdoğan aday. Ayrıca AK Parti ve MHP seçimlere ayrı ayrı girecek. O nedenle milletvekili listeleri gibi bir sorun yaşamayacaklar" sözleriyle AK Parti'nin MHP ile ayrı olarak seçimlere gireceğini öne sürdü.

Partilerin seçim stratejilerine ilişkin olarak ise AK Parti'nin geçmişte olduğu gibi yine Erol Olçok'un başarılı tarzında bir seçim kampanyası yürüteceğini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER