14 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek? Maaş farkı ne zaman hesaba yatar?

14 günlük maaş farkı ne zaman ödenecek? Maaş farkı ne zaman hesaba yatar?

Memur maaş zam farkı hesaplara maaş ödemelerinden sonra yatırılıyor. Temmuz ayı itibari ile yaklaşık %42 civarında maaşlara zam yapıldı. Yapılan zam sonrasında memur maaşlarına gerekli artışı yansıtıldı. 8 Temmuz 2022 tarihinde memur maaşları hesaplara yatırıldı. Şimdi ise 14 günlük maaş zam farkını ne zaman hesaba yatırılacak merak ediliyor.

Memur maaş zam farkı hesaplara maaş ödemelerinden sonra yatırılıyor. Temmuz ayı itibari ile yaklaşık %42 civarında maaşlara zam yapıldı. Yapılan zam sonrasında memur maaşlarına gerekli artış yansıtıldı. 8 Temmuz 2022 tarihinde memur maaşları hesaplara yatırıldı. Şimdi ise 14 günlük maaştan farkının ne zaman hesaba yatırılacak merak ediliyor.

1-14 Temmuz 2022 memur maaş zam farkları Memur maaşlarına yansıtılan %41,69 oranındaki zam miktarının 14 günlük kısmı kadar olacak. Örneğin 3000 TL maaş farkı alan bir memura 1400 TL maaştan farkı yatırılacak. Bu hesaplamada maaş 30 güne bölünüyor ve bir günlük zam bulunuyor 14 ile çarpılarak maaş zam farkı hesaplanıyor.

 Memur maaşlarına yansıtılan %41,69 oranındaki zam miktarının 14 günlük kısmı kadar olacak. Örneğin 3000 TL maaş farkı alan bir memura 1400 TL maaştan farkı yatırılacak. Bu hesaplamada maaş 30 güne bölünüyor ve bir günlük zammı bulunuyor 14 ile çarpılarak maaş zam farkı hesaplanıyor. 

Memur maaşları hesaba yattı. 14 günlük maaş zam farkı ise genellikle ay sonuna doğru hesaplara yatıyor. Bu durumda 14 günlük maaştan farkının 27 Temmuz 2022 tarihinde maaş hesaplarına yatması bekleniyor.

14 günlük maaştan farkının 27 Temmuz 2022 tarihinde maaş hesaplarına yatması bekleniyor.

Hükümet tarafından yeni karar alması ya da erken ödeme yapılması durumunda sitemizde konuyla ilgili bilgi yayınlanacaktır.

Bekir Bey

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/7d/8a" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_be4310...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157