Eğitimde hibrit öğrenme modeli yaygınlaşıyor

İş hayatında yerini sağlamlaştıran hibrit çalışma, eğitim sektöründe de yaygınlaşıyor. Hibrit öğrenme modelleri, hem öğrenci hem de öğretmenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Tudem Yayın Grubu tarafından geliştirilen dijital platform, öğrenci ve öğretmenler için zaman ve mekandan bağımsız bir çalışma deneyimi vaat ediyor.

Eğitimde hibrit öğrenme modeli yaygınlaşıyor

Pek çok sektörde olduğu gibi, eğitim dünyasındaki dijital dönüşüm de yeniliklere kapı araladı. Öğretmen-öğrenci ilişkileri yeniden yazılırken, eğitimde zaman ve mekandan bağımsız öğrenme deneyimi de yaygınlaşmaya başladı. Tudem Yayın Grubu, hibrit öğrenme modeliyle öğretmenlerin hayatını kolaylaştıracak ve öğrencilere etkileşimli ödev yapma ortamı sağlayacak dijital bir platform tasarladı. Tudem Dijital adlı platform, kültür ve eğitim yayınlarına dair öğretmenlerin ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada sunan Tudem Öğretmen ile de entegre çalışıyor.

ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ-ÖĞRENME ÜÇGENİNDE MUTLAK BAŞARI

Tudem Yayın Grubu Eğitim Koordinatörü Pınar Camal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğretmenlerin çalışma hayatını kolaylaştırmak için tasarladıkları Tudem Dijital’le öğretmen-öğrenci-öğrenme üçgeninde mutlak başarıya odaklandıklarını söyleyerek, “Eğitimdeki dijital dönüşüm, öncelikle öğretmenin rolünü değiştirdi. Öğretmenler bilgi çağında artık deneyimli birer yol göstericiye dönüştü. 1984 yılından bu yana eğitimde modern yaklaşımlara öncülük eden Tudem Yayın Grubu olarak, birinci hedefimiz onları en iyiyle buluşturmak. Bu alanda attığımız adımların olgun bir meyvesi olan Tudem Dijital ile şimdi de eğitimde dijital dönüşümün öncüleri arasında yer almaya hazırlanıyoruz” dedi.

ÜCRETSİZ AKILLI DİJİTAL ASİSTAN DESTEĞİ

Pınar Camal, öğrenci ve öğretmenler için zaman ve mekandan bağımsız bir çalışma deneyimi vaat eden Tudem Dijital’in sunduğu faydaları şu şekilde özetledi: “Sınıfında seçili Tudem ürünlerini kullanan öğretmenler, akıllı dijital asistan AKAS sayesinde ücretsiz sahip olacakları kitap içeriklerini, akıllı tahtaya veya ekrana yansıtabilecek, öğrencilerle interaktif çalışmalar gerçekleştirebilecek. Tudem Dijital’in sunduğu teknoloji destekli Aktif Ödev Sistemi ile öğretmenler için ödev vermek de kolaylaşacak.”

SELF SERVİS OPTİK OKUMA YAPILACAK

Tudem bayilerinden ücretiz aktivasyon kodu alan öğretmenlerin tudemdijital.com’u hemen kullanmaya başlayabileceklerini söyleyen Tudem Yayın Grubu Eğitim Koordinatörü Pınar Camal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kayıt sırasında seçecekleri branş ve sınıfa uygun kitap içeriklerinin tamamına sınırsız ve ücretsiz olarak erişebilecek öğretmenler, ek olanaklara da sahip olacak. Online ödev takip sistemine erişecek öğretmenler, öğrenci kazanım raporlarını görüntüleyebilecek, kurs, sınıf ve okul istatistiklerini değerlendirebilecek, akıllı tahta uygulamaları ve video çözümlere ulaşabilecek. Tudem Dijital aracılığıyla sunduğumuz bir diğer yenilik de optik okuma ve analiz. Mobil Analiz uygulamasına giriş yapan öğrenci ve öğretmenler, mobil optiklerini kendilerini okutup sonuçlara hızlıca ulaşabilecek, video çözümleri görüntüleyebilecek ve Aktif Ödev Sistemi’ni kullanabilecek.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

Fatal error: Uncaught phpFastCache\Exceptions\phpFastCacheIOException: Path "/home/prsnlmebn/public_html/cache/personelmeb.net/Files/8a/1c" is not writable, please set a chmod 0777 or any writable permission and make sure to make use of an absolute path ! Additional information provided by error_get_last(): mkdir(): Disk quota exceeded in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php line 156 in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php:157 Stack trace: #0 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Drivers/Files/Driver.php(72): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->getFilePath('v5_cache_7eca4e...') #1 /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/CacheItemPoolTrait.php(358): phpFastCache\Drivers\Files\Driver->driverWrite(Object(phpFastCache\Drivers\Files\Item)) #2 /home/prsnlmebn/public_html/index.php(345): phpFas in /home/prsnlmebn/public_html/_php_sistem/libraries/phpfastcache/src/phpFastCache/Core/Pool/IO/IOHelperTrait.php on line 157